Barion Pixel
Prin utilizarea site-ului nostru web sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica de cookie-uri.
Peste 300 RON livrare gratuită cu Packeta!
Înregistrați-vă pentru puncte de fidelitate valorificabile!
71,27 lei
Cant:db
Fără rating
Producător: Axis-Y
Taxă livrare: 11,83 lei
Stoc: La cerere (livrare 6-9 zile)
Puncte de fidelitate ce pot fi obținute: 80

AXIS-Y Quinoa One-Step Balanced Gel Cleanser - Gel de curățare facială echilibrant 180ml

71,27 lei
Cant:db
Îl trec în lista de preferinţe

Descriere

Gelul de curățare conține 6 ingrediente naturale, inclusiv Centella Asiatica și Calendula, care acționează împreună pentru a curăța pielea, a calma iritațiile, a elimina excesul de keratină și a îmbunătăți textura pielii.

Ingrediente principale:

  • Extract de quinoa: Hidratează și catifelează.
  • Betaine: Leagă apa în epidermă, menține hidratarea, calmează iritațiile și accelerează regenerarea.
  • Extract de Centella Asiatica: Calmează, are proprietăți antibacteriene și stimulează procesele de regenerare.
  • Extract de hamei: Proprietăți anti-acnee și antiinflamatorii.
  • Extract de gălbenele: Grăbește vindecarea rănilor, calmează iritațiile și previne descuamarea.

Recomandat pentru: toate tipurile de piele, piele grasă, predispusă la acnee, iritată.

Mod de utilizare: Masează gelul pe pielea umedă, curăță și clătește.

AXIS-Y Quinoa One-Step Balanced Gel Cleanser - Gel de curățare facială echilibrant 180ml

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Cuprins

Water, Decyl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Glycerin, Sodium Lauroyl Glutamate, Betaine, Glycine Soja (Soybean Oil),Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Chlorphenesin, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Ocimum Tenuiflorum Extract, Centella Asiatica Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Fruit Extract, Citric Acid, Geranium Maculatum Oil, Allantoin
La inceputul paginii